cert
roen

Despre noi

Stiri COMPAS

 

Scurt Istoric

 

S.C. “COMPAS” S.R.L. este o societate cu capital privat 100%, înscrisă la Registrul Comertului la data de 14 ianuarie 1992, având ca obiect de activitate principal: „Fabricarea lagarelor, angrenajelor, cutiilor de viteza si a elementelor mecanice de transmisie” - Cod CAEN 2815.

Activitatea societatii a inceput cu proiectare in domeniul constructiilor de masini – concret proiecte de modernizari de utilaje. Au urmat apoi proiecte de instalatii de gaze naturale si, in paralel, montaj de rulmenti.

In mai 1996 firma a achizitionat un spatiu de productie „ATELIER MECANIC” si, in anii urmatori, cateva utilaje universale pentru a dezvolta productia.

A continuat activitatea de montaj de rulmenti la care s-a adaugat o noua activitate, cea de REPROCESARE rulmenti de vagoane, pe baza autorizatiei eliberate de Autoritatea Feroviara Romana.

In trimestrul IV- 2004 s-a finalizat proiectul „Dezvoltare si retehnologizare Atelier Mecanic”, pentru care am beneficiat si de fonduri Europene nerambursabile (Phare). Investitia a avut drept scop realizarea unei noi capacitati de productie pentru produsul BUCSE CONICE / ACCESORII PENTRU RULMENTI conform SR ISO 2982-1/2000 si SR ISO 2982–2/2000.

In anii urmatori s-au continuat investitiile in utilaje performante care au permis cresterea si diversificarea productiei de piese mecanice.

In noiembrie 2004, societatea a implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii conform ISO 9001:2000. Sistemul de Management al Calitatii a fost continuu imbunatatit in acord cu noile cerinte ale standardelor de management ISO 9001:2008 si ISO 9001:2015.

In toata aceasta perioada s-a desfasurat, in paralel, activitatea de comercializare de rulmenti, componente si accesorii pentru rulmenti.

 

Activitatea prezenta

 1. Comercializare rulmenti si accesorii pt. rulmenti (bucse de strangere si extractie)
 2. Productie piese din domeniul mecanic
  • bucşe conice - accesorii pt. rulmenţi conform SR ISO 2982-1: 2000 şi SR ISO 2982-2:2000
  • piese mecanice diverse conform cerintelor specifice ale clientilor
  • operatii tehnologice executate in regim de subcontractare (role si inele strunjite pentru importanti producatori de rulmenti)
 3. Reconditionare rulmenti mari

 

Avantajele de care dispunem

- spatii bine utilate pentru desfasurarea activitatilor:

 • sediu administrativ si comercial
 • depozit rulmenti
 • atelier mecanic
 • depozit materii prime

- proiectare asistată de calculator

- dotare tehnică performantă

-scule performante (SECO, ISCAR, WALTER, etc.) şi echipamente de măsură şi control de înaltă precizie (Mahr)

-certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform SR EN ISO 9001:2015 (certificat SRAC şi IQNet)

  

 

Toate acestea ne-au permis atingerea scopului propus: calitate – productivitate – preţuri competitive

 

Atuurile companiei

Experienta profesionala, respectul fata de client, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite au fost factorii importanti care au transformat afacerea de familie deschisa in anul 1992 intr-o companie de succes.

Principiile de bază ale COMPAS SRL sunt calitatea, flexibilitatea, respectarea termenelor limită şi siguranţa oferită clienţilor.

Astazi, COMPAS SRL asigura livrarea imediata a majoritatii produselor, posibila prin mentinerea unui stoc permanent al produselor cu rulaj frecvent. Conditiile de livrare, termenele de plata si discounturile oferite se numara printre atuurile companiei.

Dotarea tehnologica ne permite sa realizam atat produsele din gama proprie de fabricatie, cat si produse conform specificatiilor beneficiarului, cu un ridicat nivel calitativ, corespunzator standardelor UE, in conditii de eficienta maxima, si la preturi competitive.

Increderea clientilor nostri, dobandita in peste 25 de ani de activitate, este argumentul nostru care vorbeste de la sine.